,,Ce ne spunem cand nu ne vorbim”

SAMSUNG

Un diagnostic fatal o determina sa o ia la fuga si sa se ascunda. Fara nicio explicatie isi abandoneaza iubitul, parintii, prietenii…tot. Pleaca din tara ca sa isi traiasca sfarsitul intr-o singuratate deplina, scriind mail-uri pe care nu le trimite niciodata. Dupa doi ani isi reface analizele si e sanatoasa tun. Dupa doi ani in care a dansat tango cu moartea, revine in povestea din care evadase, dar nu  se mai identifica profund cu nimic.  Acvariul cu lumea ei de demult, cu pesti-emotii, cu scoici-amintiri,  mediul ei vital de mai intainte, se dovedeste acum ceva banal, deloc esential. Daca primul diagnostic a fost gresit sau daca si-a inventat povestea, doar ca sa fuga de realitatea in care era…nu mai conteaza atat timp cat insotind-o pas cu pas pe drumul ei, ne-am facut tandari ca sa ne recompunem, am mintit ca sa descoperim adevarul, am urat ca sa aflam iubirea adevarata, ne-am pierdut definitiv ca sa il regasim pe Dumnezeu pentru totdeauna.

,,Ce ne spunem cand nu ne vorbim”, este o carte despre frica, ura, dragoste, Rai, Iad, credinta, despre viata. Nu are inceput si nici sfarsit. Am imprumutat-o de la biblioteca liceului pana o sa-si gaseasca un loc si in biblioteca mea.😀   M-a facut sa meditez asupra vietii mele si a oferit mesaje de incurajare puternice, atat pentru mine cat si  pentru cei care reusesc sa puna mintea, cat si sufletul. Este realizata prin intermediul mail-urilor trimise de doua persoane, denumite  Floare de Soare si Zmeul Albastru.  Rodul iubirii lor, a fost un crin salbatic crescut in sufletul ei.

P.s :  Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. In fiecare rasarit de soare, exista ceva frumos. Calatoria aceasta nu poate avea sfarsit !

About Giorgiana Mihăescu

https://priviredecopil.wordpress.com/cunoaste-ma/ Vezi toate articolele lui Giorgiana Mihăescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: