Leapșă. Singurul blog pe care l-aș citi o viață întreagă

De aproape doi ani de cand sunt in blogosfera, am tot sperat sa fiu nominalizata la o leapsa. Dupa indelungi asteptari, uite ca a venit momentul. Sarcasticul (caruia ii multumesc ca mi-a indeplinit o dorinta) ma invita sa raspund provocarii lui de a participa la propria-i leapsa. Leapsaluisarcasticul consta in alegerea unui blog pe care l-as citi o viata intreaga.

Sunt bloguri pe care le citesc mereu cu drag, cu emotie si nu de putine ori cu lacrimi in ochi. Bloguri care prin scrierile lor ating mereu o coarda sensibila a sufletului meu. Sunt momente cand nu pot sa scriu pentru ca gandurile si amintirile nu ma lasa sa o fac. Atunci, citesc blogurile oamenilor frumosi pentru ca in cuvintele lor ma regasesc. Sa fie oare  vladilie.ro, fiindimagine, missy sparrow, potecidedor, jurnaldezi, intrenoaptesizi(mama Dariei), illusion, ralucamarcu, momenteinviata, dssmile , blogul pe care l-as citi o viata intreaga?

Sincer, imi este foarte greu sa aleg. Fiecare blog din cele pe care le citesc, este un jurnal. Un jurnal ce poarta cu el trairile, gandurile, durerile, bucuriile si amintirile unor oameni. Oameni ce se deosebesc de altii prin felul lor de a fi, de a face lucrurile si de a privi viata. Dar pentru a respecta regulile lui Octavian, trebuie sa aleg. Daca am intrat in hora, joc pana la capat!

Blogul pe care l-as citi o viata intrega este blogul lui Vlad, un om iubitor de frumos si de adevar, de natura, de oameni si de viata, pasionat de calculatoare. Un om ce simte pe rand fiecare zi. Un blog scris cu multe amintiri ce se impletesc atat de frumos cu literele si cu pasiunea.

Pentru voi cum arata blogul pe care l-ati citi toata viata? Daca scrieti un articol pe tema asta si in el adaugati link catre blogul lui Sarcasticu, iar apoi distribuiti articolul pe Facebook folosind hashtag-ul #LeapsaLuiSarcasticu, puteti castiga ceva! Sau puteti raspunde acestei provocari doar pentru amuzament, oricine poate sa preia aceasta leapsa!

Provoc mai departe pe: FloriRaduRalucaMarcu DianaPersu.

About Giorgiana Mihăescu

https://priviredecopil.wordpress.com/cunoaste-ma/ Vezi toate articolele lui Giorgiana Mihăescu

16 responses to “Leapșă. Singurul blog pe care l-aș citi o viață întreagă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: